Tam Forum Görünümü: MSN Messenger,ICQ,Skype vs.
TR-ance.com > Genel > Serbest Kürsü
Sayfalar: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34
selim

miranda iyidi. icq bitmis ama
DoGAN
selam eyvallahh sagol kardes verdıgın bılgı ıcın
Prophet
Merhaba ;
HTTP/1.1 402 Hotmail'e Outlook & Outlook Express aracılığıyla erişmek için artık abonelik gerekmektedir. Lütfen
PROTECTED LINK Linkleri görebilmek için lütfen ÜYE Olunuz ( Please REGISTER to view links )
adresinde kaydolun

Outlook Express'i Microsoft Windows XP Service Pack 2 (SP2) tabanlı bir bilgisayarda çalıştırıyorsanız, şu hata iletisini alırsınız:
Hotmail'e kullanıcıadı@hotmail.com olarak bağlanılamadı.

Hotmail artık, Outlook Express aracılığıyla ücretsiz Hotmail/MSN hesaplarına e-posta erişim izni vermemektedir.
MSN Hotmail artık ücretsiz kullanıcı hesapları için Dağıtılmış Yazma ve Sürüm Oluşturma'yı (DAV) desteklememektedir. Outlook Express, Hotmail'e bağlanmak için DAV arabirimini kullanır. Yalnızca ödemeli Hotmail hesapları Outlook Express ile düzgün çalışır. DAV desteği sona ermeden önce Outlook Express veya Outlook'u Hotmail hesabınıza erişmek üzere yapılandırdıysanız, ücretsiz Hotmail hesabını açmak için Outlook Express'i kullanmaya devam edebilirsiniz. Ancak, Hotmail bir süre sonra tüm ücretsiz Hotmail hesapları için DAV desteğine son verecektir.

PROTECTED LINK Linkleri görebilmek için lütfen ÜYE Olunuz ( Please REGISTER to view links )
[LN];878462
Prophet
msn7 kullananlar için bir uptade MSN Messenger 7.0.0604

iio
msn i biraz kurcalayalim, cok kullaniyoruz di mi ?? basit sekilde herkesin anlayacagi sekilde yazmaya calisacagim, gerekli program larin adres lerini ve bilgilerini de goreceksiniz, İllegal içerik içeren mesajların gönderilmesi yasaktır lerden sadece bahsedecem...

kisaca yapabilceklerimiz:

invisible : ayni icq gibi msn de invisible olabilirsiniz.

multiple login : birden cok msn account unu ayni pc de avabilirsiniz.

banner remove : msn deki reklami kaldirabilirsiniz.

handwriting : msn de mouse yardimi ne ne istersen cizebilirsiniz.

delete detection: seni simdiye kadar, msn den silenlerin listesi..

multiline nick : cok satirli nick olusturabilirsiniz

msn liste limiti : istediginiz kadar kisiyi listeneize ekleyebilirsiniz
... birkac tane daha var asagi da aciklicam

msn den bahsedeyim : 6.2 ve 7.0 beta surumleri kullaniliyor su an. ayrica msn messenger disinda, msn account unu kullanabilceginiz yazilimlar var: dmsn gibi bunlari bosverin... 7 beta oldugu icin ufak tefek sorunlari olabilir, eski sistemlerde cok yavas calisiyor mesela. ve cok can sikici olan msj in ulasamamasi sorunu maalesef beta da daha cok rastliyoruz. ama 7 de guzel ozellikler/eklentiler de var, el yazisi, windy gibi. ben hem 6.2 hem 7.0 ayni anda kullaniyorum. bunu da aciklicam

invisible olma, silindiklerim listesi, 2 satir nick gibi ozellikler sadece msn 6.2 de calisiyor. beta kullanicilari bunu yapamiyor. bunun icin messengerdiscovery kurmak lazim. 6.2 de handwrite ozelligi kurulumla beraber gelmiyor ama sonra dan pluginle saglanabiliyor.

artik pratige gecelim
msn messenger download webpage "http://messenger.msn.com/download" once bu adresden msn i indirip kuralim. tavsiyem ingilizce surumleri. 6.2 ve 7 beta yi burdan cekebilirsiniz. ben mesela reklami sevmiyorum. banner remover tarzi İllegal içerik içeren mesajların gönderilmesi yasaktır le 2 sn de kaldirabilirsiniz. ayrica multiple login de onemli. birden fazla msn messenger acmak icin bunu da yapmanizi tavsiye ederim. msn e bu islemleri yapin (veya yapmasiniz da olur, size kalmis) sonra 7 beta da handwrite kismi cikmadiysa microsoft download webpage "http://www.microsoft.com/downloads" adresine girip windows journal viewer 1.5 i kurunuz. msn artik hazir ve ayarlandi

not: benim gibi hem 6.2 hem 7 beta kullancaksaniz. once 6.2 yi kurun, banner remove, mutiple login İllegal içerik içeren mesajların gönderilmesi yasaktır le yin. c:\program files\msn messenger klasorunu bi yere yedekleyin, sonra 7beta yi kurun, 7 beta yida İllegal içerik içeren mesajların gönderilmesi yasaktır leyin, gerekirse windows journal viewer 1.5 i de kurun. sonra 6.2 nin kurulmusunun oldugu klasore gidip orda ki msnmsgr.exe dosyasinin kisayolunu desktop a falan yollayin, sonucta msn 7 beta default messenger, 6.2 de istedigimiz zaman istedigimiz kadar sayida masaustunden acabilcegimiz sekilde ayarlandi )

simdi de msn in derinliklerine dalalim

bu kisim sadece msn 6.2 ile is yapar, 7 beta kullanicilari bakmasin bile. messengerdiscovery kurmadan once en alttaki uyarilari okuyunuz ***

msn plus programi ve bircok plugin var msn icin... neredeyse hepsin de spyware tarzi casus yazilimlar var. ondan burayi dikkatli okuyunuz. plus hic kullanmayin mesela, msn ini süsü o cok spyware var,uzak durun. benim tavsiye edecegim messengerdiscovery yazilimi. msn ini en guclu halde kullanabilceginiz bu zaten. bu program da da spyware var ama onemsiz. ama ben yinede temizlemeyi de ogretecem. zaten herkesin basi su siralar spyware den belada. pc nizde mutlaka bunlari temizlicek bi yazilim bulunsun. bence en iyisi : microsft antispyware, (spybot,ad aware de olabilir)
microsoft download webpage "http://www.microsoft.com/downloads" adresinden bu yazilimi indirip kurunuz eger yoksa. sonra taratin pc nizi, temizlesin dursun. bu yazilimlar antivirus yazilimlarina cok benziyor. virus yerine, spyware, trojan, worm lar uzerinde etkililer ("[{ allaim ya, ne guzel anlatiyorum }]") norton antivirus vardir cogumuzda, norton un yazilimlari gerekli oldugu zamanlarda genelde ise yaramazlar. gerekli olmadigi zamanlarda da cok cok gereksiz yere pc yi yavaslatir fln ... neyse, antispyware i calistirirken check for update yapiniz ki guncel spy lari da bulsun.

messengerdiscovery website"http://www.msgdiscovery.com"sitesinden download a girip, messengerdiscovery yi indiriniz. kuralim pc nize. sonra bulasan 1-2 spy i temizlemek icin antispyware i calistiralim. temizlemeseniz de olur !! size kalmis... sag altta kirmizi bir human profili cikti. bu program msn messenger ile msn server i arasinda veri alisverisini denetliyor. o kirmizi insan a sag tusla tiklayiniz. login manager dan kendi mail adresini giriniz. sifre isterse atin birseyler ne olursa 123 gibi. sadece o kisma girisi kontrol icin. sonra ...

delete detection a girin mesela. sizin listenizde olup da, sizi silenler kendi listelerinde ki cok gicik olup inanamadiginiz olursa bana bildirin, gecerli bi sebep soleyin, kandirin beni, bende o kisinin msn ini kapiim mesela ...

invisible messengerdiscovery ye sag tus tiklayalim. tools a gelelim. invisible talking manager a girelim. burda msn listemiz var. invisible olmak istediklerimizi ya da hepsini sececez. sag taraf a aktardiklarimiz bizi offline gorecek bu ozelligi cok seviyorum. cunku bu durumda da sohbet edebiliyorsunuz, karsi taraf dumur oluyor tabii... neyse visible olmak icinde bu kislere, sol tarafa geri gondermeniz lazim.

multiline nick cok eskiden vardi msn de cok satirli nick yapabilioduk.sonra microsoft kaldirdi tabii. ama bunda da yapabiliyonuz. mesela istediginiz nick 1. satiri : i'm 2. satiri : an angel olsun messengerdiscovery acikken nick kismina i'm\nan angel yaziyonuz yani "\n" koyuyonuz alt satira gecmesi icin. uyari : messengerdiscovery kurulu deilse, aktif deilse calismaz. msn 7 de hic bi sekilde calismaz

msn listesinde ilk satir gorunur eger o kisi msn 7 kullaniyorsa. eger msn 6.2 kullaniyorsa 2 satir yan yana gorunur {[ herseyi denedigime emin olabilirsiniz ]}

extended contact list ile, msn listenizi costurabilirsiniz...

messengerdiscovery de options i kurcalayin : burda bircok ayar var cok isinize yarar begendiklerim open conv. when a cont. opens one with u. yani biri sizin msn penceresini acarsa ( merakli dir, fotonuza bakmak ister ) o anda siz de de onun msn penceresi aciliyor cok onemli ayriyetten, mesela birisi sizin msn pencerenizi kapatti o zaman size uyari veriyor. bu ozelliklerin bazilari emessenger ve plus da da var ama messengerdiscovery deki gibi deiller window rename kismi var bide msn messenger programinin "title / baslik" kismini degistiriyor ne yazarsaniz yazin. "tek rakibim 80630" diyin mesela

biraz daha bilgi vereyim mess website "www.mess.be" sitesinde msn icin bircok bilgi var. mesela sik sik aradigimiz emotion lar, İllegal içerik içeren mesajların gönderilmesi yasaktır ler, msn surumleri, plugin ler fln. bu siteyi de tamamen gezin bence. ama her onunuze geleni kurmayin, emotion paketlerinin nerdeyse hepsinde yine min. spyware var, kurdukdan sonra hemen antispyware ile taratin. ama birsey kurmadan da bircok atraksiyon yapabilirsiniz. ayrica "kokosh" msn kullanicilarinin yaptigi, süslü nick leri burda kolayca olusturabilirsiniz.. ascii nicknames kisminda ... °º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸ ß®Ã(3Ù§ °º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸ gibi nick leri kolayca yapabilirsiniz. veya boyle koca koca yazilari yazabilirsiniz ( ! bozuk cikabilir) "preview "
dolu ozellik var aslinda

onlinecheck website "http://blockchecker.msnfanatic.net" bu siteyi kullanin arada, girdiginiz msn account unun online mi offline mi oldugunu gosteriyor, nick ini de gosterebilyor. cok test ettim, bazen ( bazi durumlarda ) yanlis bilgi verebiliyor...

msn webmessenger webpage "http://webmessenger.msn.com" burasida msn olmayan bir pc ye gittiginiz de , msn i kurmadan msn inizi kullanabilceginiz web sitesinin adresi.

*** messengerdiscovery : biraz garip bir yazilim bole kurdukdan sonra program gibi cikmiyor, sadece sag alt da duruyor... msn onun uzerinden baglaniyor. yani program da msela sadece msnadresim@hotmail.com a izin verdiyseniz sevgiliminmsni@hotmail.com a baglanamassaniz. ona da izin vermeniz lazim. sifre koyarsaniz o sifre bildiginiz basit birsey olsun... uninstall ederseniz msn i yeniden kurmak hatta klasorunu tamamen silip yendien kurmak gerekebilir. ayrica messengerdiscovery kapatmak diye birsey yok zaten gerek yok. ama illa kapansin diyorsaniz gorevi sonlandir yani end task diceksiniz. ctrl+alt+del de process kisminda messengerdiscovery.exe oluyor. ayrica startup da bu isim de duruyor bilginize

not 1 : cok hizli yazdim, gozden kacirdigim eksik birseyler olabilir kusura bakmayin
not 2 : bazi yerlerde ingilizcelerini yazdim, turkce ye sahip cikanlardanim merak etmeyin
not 3 : gereksiz yere gulmus siritmis olabilirim, abartmis da olabilirim, bunu yazarken zevk aldigim icindir, takmayin
not 4 : her yerde brabus diye kayitliyim pc forumlarinda da oralara yazmadim, pok u cikar yoksa, sizde pok unu cikarmayin
not 5 : bole multiple login kullanip, 2-3 msn acip okul arkadaslarinizla konusup dalga gecmeyin
walla vicdan azabi cekerim. bazi kotu kisiler, yakin arkadaslarini kekliyolar. hatta bulusma da ayarliyorlar cocugu saatlerce okul kantininde bekletiyolar geldim gelcem diye... sonra bi de cok ozel konusup msn de cocugun herseyini dokuyolar ortaya... eheuheuehu sonra da history de print out la, bu olaya sahit olmayanlara da gosteriyolar... yapmayin boyle seyler...

uyari : İllegal içerik içeren mesajların gönderilmesi yasaktır illegal birseydir, biraz risklidir, dikkat edin, her İllegal içerik içeren mesajların gönderilmesi yasaktır her msn de calismaz, tam olarak surumune uygun İllegal içerik içeren mesajların gönderilmesi yasaktır bulmak lazim, onemli olan birde temiz İllegal içerik içeren mesajların gönderilmesi yasaktır bulmak.

biyerde okudum...burdada paylasiiim dedim smile.gif
PepeLePew
MSN geldi mertlik bozuldu galiba olsun ben yine kendimi saglama alip
icq.msn.yahoo messenger hepsini kullaniyom falla
yine de msn deki titresimler olsun emotions smily'ler olsun daha hosuma gidiyo
Prophet
msn deki titreşim ve emetionslar gereksiz bence, ram yemekten başka bir şey değil. Sade kullanmak daha iyi smile.gif duyguları yazıya dökmek kadar güzel bir düşünce tarzı yoktur. Emotions geldi mertlik bozuldu diyebiliriz smile.gif
High Voltage
gitti yine ? biri bitiyor biri başlıyor.. pffz yoksa sadece bende mi gitti.
Nitrogliserin
microsoft'u MSN plus yada beta kullananları banlamaya davet ediyorum.
risk altındasınız güvenlik açıklarınız çok fazla
kendiniz yiyiyorsunuz virüs veya solucanı
haberiniz olmadan başkalarına yolluyorsun
düz msn kurun kafanız rahat olsun güvenliğinizde.

şu an da 3-5 kişi yolluyor virüs yada solucan linki
eksik olmasınlar
Chucky.D
plus ne alaka onu anlamadım...?açıklarmısın biraz bilgilenelim...(cidden ben kullanıyorum mesela?)

Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.
CommunitySEO 1.2.3 © 2008  IPB SEO Module

Bu sayfaya gelen arama kelimeleri:
hotmail siz msn kurma, süslü nick yazımı, msn de hotmail yerine başka bişey yazmak, hotmail yerine başka şey yazma, eski mutibe, hotmail msn kurma, msn de silenlere bakma, msn.com kurma, hotmail siz msn msn kurma, hotmail yerine baska birsey yazma, benım msn yı silenler, ucretsiz msn kurma, sikim mutibe, hotmail.com yerine başka birşey yazma, msn süslü nick yazımı, skype de sizi sileni görmek, başka birisinin msn adresi açıkken onun msn adresine girip başka kişilere yazma programı, icq msn skype hepsini bi arada, skype den ücretsiz msn hesabı açmak, icq testi, beni msn den silenlere bakma , outlook u msn ye kurma, msn multiple emotion install, \skype silenler\, beni msn den silenlerin listesi, msn süslü yazma programı, msn den silindiklerim, msn silenlere bakma, skype de silenler, hotmail msn kurmak, hotmail.com msn kurma, süslü nıck oluşturmak, hotmail siz msn ne kurma, skype de silenleri görme, sp2 olmadan msn kurmak, msn plus pc yi yavaşlatır mı, başka birinin msn ini açmak, msn ye hotmaili baska yazma, hotmail dışında msn kurmak, messenger discovery remove banner, msn açma hotmail deilde istedigimiz şekilde, hotmail dısında msn kurma, pc msn hesabı kurmak, msn kurma hotmail yerine, msn outlook kurma, msn adresine outlook kurma, msn kurma hotmail.com