3 sene önce çok seven bi arkadaşım vardı, hep onda dinlerdim goa trance ama yurtdışında biyerlere taşındı... Ben de pek kovalamadım ama zaten evde değil de, muhteşem visuallarla falan filan güçlendirilmiş bi partide dinlemek gerekir gibi geliyo bana.
Ama severim... hatta track-album vs.. tavsiyesine de açığım her türlü...
electric blue
5/10/2003, 15:25
fun degil fan gibi gereksiz bir bilgi...
aslinda goa trance diye birsey yok gibisinden bir olgu daha.
ilgi alanim psychedelic ve minimal ogeler diyeyim. goa trance dediginiz sey de onun icine giriyor genelde
a2c
5/10/2003, 17:59
QUOTE(electric blue @ 5/10/2003, 04:25 PM)
fun degil fan gibi gereksiz bir bilgi...
aslinda goa trance diye birsey yok gibisinden bir olgu daha.
ilgi alanim psychedelic ve minimal ogeler diyeyim. goa trance dediginiz sey de onun icine giriyor genelde
kumkaka
5/10/2003, 18:54
Goa Trance denen tür Psychedelic trance evet ama bir alt tür. yani tüm Psy'lar goa ögelerini içermiyor. bu aralar goa trance yapan çok ama çok az kimse kaldı. Goa'da dahi israil işi düz ayak psy-trance dinleniyor daha çok, yine de güneş doğarken eski model goa trance'e kayılıyo, en güzel zamanlar da bunlar oluyo bence partilerde.... goa ve modern psychedelic trance arasındaki fark en basit şekliyle yarattıkları mood'dan anlaşılabilir. yapan kişilerin hitap ettikleri algı şekli bu farkı yaratıyor. açık konuşmak gerekirse hedef aldıkları kitlenin yakınlık gösterdiği maddelerle direkt olarak ilgili.... Goa'da bu işler başladığında gelenler, üretenler ve çalanalar hippi kökenli kimselerdi ve ilgilendikleri şeyler başkaydı, şimdi ise kuşak değişimiyle beraber bu beyin eriten ve kişiyi asla geliştirmeyen nesne popülerleşti.... sanırım neden artık çoğunlukla israil işi sert psy trance dinlendiğini anlamışsınızdır...
kişisel olarak benim tercihim Goa Trance'dir, bunu da belirteyim... yaşasın 1943!!!
geniousgirl
5/10/2003, 18:55
Goa trance ..sevilmez mi ya??
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.