IPB

Hoşgeldiniz Ziyaretçi ( Üye Girişi | Üye Olmak İçin Tıklayın )

Radio Status
TR-ance Radio ONLINE! Media Player 192kbps Media Player 128kbps Winamp 192kbps Winamp 48kbps AAC+ Live
  Currently Playing: DJ Feel - Trancemission - 18-09-2008   Current Listeners: 35

3 Sayfa V   1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> CluB FaTe, Daha açılmadı...
MetalieN
mesaj 7/08/2003, 1:07
İleti #1

Yeni Üye
*

Üye no : 158

Daha açılmadı ama sizlerde madem ki bu işin kurdusunuz, paylaşmak istedim.. Bağdat Caddesinde, Türkiye ye gerçek Club' ı getirecek bir ortam hazırlanıyor.. Club Fate.. Hem Anadolu yakasının en büyüğü hemde gerçekten en kaliteli ortamı olacakğına inanıyorum.. Açıldığı zaman ya da açılşı tarihi bana ulaştığı anda sizlere büyük ihtimalle bu başlık altında belirtirim..

Bu ileti MetalieN tarafından 7/08/2003, 1:08 yeniden düzenlenmiştir.
Go to the top of the page
PM  
+Quote Post
SiLeNCe
mesaj 7/08/2003, 1:18
İleti #2

TR-ancer

Üye no : 20

Hayırlı olsun,
Umarim cadde'nin saçma sapan tipleri gelmezde ortam güzel olur ve tabiki umarim trance adina bişiler olur sleep.gif
PM  
+Quote Post
C-Hun
mesaj 7/08/2003, 2:38
İleti #3

Üye
**

Üye no : 30

Caddde de yeni bir mekan açılsın hemen herkes oraya gidip bir piyasa yapar. Bu nasıl bir olaysa. Yeter ki yeni mekan olsun Cadde para saçacak boş adam çok. Lütfen kimse üzerine alınmasın!
PM  
+Quote Post
GoapaL
mesaj 7/08/2003, 6:16
İleti #4

Yeni Üye
*

Üye no : 23

bu Club Fate fifth avenue mi level five mi neydi, onun yerinemi aciliyor ?
PM  
+Quote Post
MetalieN
mesaj 7/08/2003, 9:05
İleti #5

Yeni Üye
*

Biraz sabır, benim de pek bir bilgim yok açıkçası.. tüm bildiklerimi sizinle paylaştım, ama sahibiyle konuşup tüm bilgileri size aktarırım.. Cadde de dediğiniz gibi piysa olur.. amapara saçacak boş adamları bile yetiştitirebilcek bir mekan olacak, gerek müzkileri, gerekse ortamı gerçekten para saçacak boş adamlar adam bile olur.. Ben sırf bu mantıktaki insanlar yüzünden pek gitmem oralara... House party lerimiz bile Cadde' nin tüm clublardan çok çok daha iyidir bizim..

GoapaL, dediğin galiba doğru..
PM  
+Quote Post
C-Hun
mesaj 7/08/2003, 11:56
İleti #6

Üye
**

Üye no : 30

QUOTE(GoapaL @ 7/08/2003, 07:16 AM)
bu Club Fate fifth avenue mi level five mi neydi, onun yerinemi aciliyor ?

Söylediğin Mekanlar Suadiye YKM nın içerisinde olan mekanlar. 5th kapandı yerine Rossini adında yeni bir italyan restoranı açıldı. Level 4 kışlık mekan olduğu için kapalı ( Şu anda içerisi harabe bir durumda daha 1 ay önce öyle idi smile.gif Binanın en üst katında The Lounge adında bir mekan var. Orayı da arkadaşım işletiyor. Sadece Chill out müzik çalan hoş bir ortam. Bu söylediğiniz yer büyük bir ihtimalle Level 4 un yerine açılacak. Orası fazla büyük bir yer değil ama sad.gif Dediğim gibi eğer YKM binasında olacaksa bu club bina sahihleri New Yorker Group gerçekten güzel bir şeyler yapacaklar.
PM  
+Quote Post
DigiMan
mesaj 7/08/2003, 12:18
İleti #7

futuregeneration

Üye no : 49

Saldiri olarak algilama lütfen, hicbir art niyetim falan yok ama kafama takilan noktalar var.

Ayrintili bilgin olmayan biyer hakkinda nasil bu kadar iddiali konusabiliyorsun? Yani söyledigin seyler cok cok iddiali, "Türkiye ye gerçek Club' ı getirecek bir ortam" falan??
Gercek club nedir, club'i gercek yapan özellikler nelerdir?
Bi kere Crowd olusturmak öyle kolay bi is degildir ve bir Club iyi crowd olustirabilirse gercek club denebilir bence. Cünkü zaten diger etmenlerin olmasi lazim bunun olmasi icin. Kim calicak, kim dinlemeye gelicek, niye gelecek, nasil hissedecek o mekanda kendini?
Insanlar mekanlarda cok farkli seyler ariyorlar, sadece en iyi dekorasyon, en iyi müzik, en iyi isik, en iyi visual falan da yetmez iyi ortam olmasi icin; uzun bir sürecte olucak seyler bunlar. Insanlarin Jukebox'tan, Criystal'dan, Switch'ten cikip oraya gelmesi icin saglam nedenler lazim ve zaman lazim.

Cok güzel yerler yapildi gecen senelerde, cok güzel müzikler de calindi ama olmadi.
Umarim olur bu sefer de, bize de alternatif mekan olur. Hem cadde civarinda takilmak da bazen keyifli olabiliyo smile.gif
PM  
+Quote Post
MetalieN
mesaj 7/08/2003, 15:02
İleti #8

Yeni Üye
*

Anlaşılan Mekan sahipleri Club Fate ismini benimseyememişler ki yeni bir isim arayışına girdiler..
Yer Köpük' ün çaprazında, eski Süleyman nazif' in yeri.. Gerçek Club ortamı dediğim, Club lazerleri (yeşil) , çarşamba , cuma , cumartesi asma kulelerde oynayacak Dansçılar , v.i.p kartları , robot ayaklı spot ışıklar ( mavi , kırmızı , sarı , yeşil vs.... , 300 kişi kapasiteli , 40 personel var içeride ,
İçeride Bir Küçük Birde Büyük 2 Adet Barı Mevcut , Damsız kişi alımı yasak , kılık kıyafetede bakılacak , mekanın üstünde 2 kat daha var. Oranın Şu anda Ne Yapılacağı Tam Olarak Belli Değil.
Fiyatlarıda Şu anki Belirlemelere Göre Çok Ucuz.
Hafta Sonu - ( Cuma Cumartesi )
10.000.000 TL. 1 Yerli İçki Free
Hafta İçi - Giriş Ücretsiz.

Burası Çok Önemlii..

Canlı Performansta

(104.4 ten tanıdığımız)

Dj Darkman
Umut Akalın ve
Beyza ' nın Yer Alması Bekleniyor.

Pisti ve Dj Kabinini göstermek için Dev Ekran

not: Trance olayını ise bi ara ayrıntılı olarak anlatırım, başımda bir dünya iş var sad.gif
PM  
+Quote Post
DigiMan
mesaj 7/08/2003, 18:28
İleti #9

futuregeneration

Üye no : 49

Güzel olacaga benziyor; Prosound'a emanet müzik olayi da herhalde... O da iyi.
heyecanla bekliyoruzzz...
PM  
+Quote Post
MetalieN
mesaj 7/08/2003, 19:18
İleti #10

Yeni Üye
*

Trance tamamen insanı katıksız olarak kendinden geçirtmez.. Ben mekanın dekoru ve ışık sistemi iyi değilse zaten çıkar giderim oradan.. Müzik dinlemeyi zevkli hale getirmek ise tamamen alanı dekore edenin işi.. En basiti ortam beyazsa ya da ince beyaz aksesuarlar varsa olay zaten yapılacak tek bir şey kalıyor, Black Light.. Böyle bir durumun aksi olursa kesinlikle gözümde 0 olur o mekan.. Kabinlerdeki dansılar zaten olayı bitiriyor, V.I.P olayı ise gerçekten güzel olacak.. Bir ipucu, V.I.P' ler özel bir odaya girebilecekler ve bu odada şömine ve beyaz deri koltuklar var!! Tamamen kopardı beni.. Bu kadarı yeter herhalde.. Mekan gerçekten çok güel oluyor, içini, dışını falan bayğı bir inceledim, eklenecekler de var.. Bana kalırsa gördüğüm şekli bile yeter.. Kılık kıyafet olayına bakılırsa de öyle her dangalağın girmemesi için gerçekten çok iyi bir önlem.. Gerçi Dam olayı bile yeterdi belki ama yine dediğim gibi gerçekten kaliteyi en üst seviyede tutmak için her şeyi yapıyorlar..
PM  
+Quote Post

3 Sayfa V   1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 kullanıcı bu başlığı okuyor (1 Misafir)
0 üye:

Collapse

> Benzer Konular

Konu Başlığı Yanıtlar Konuyu Başlatan Okunma Son Faaliyet
No New Posts   15 Energized 682 19/11/2004, 18:31
Son İleti: eddie
No New Posts   4 Werewolf 1473 17/06/2004, 18:49
Son İleti: kuntz
No New Posts   3 deelite 481 29/09/2003, 16:16
Son İleti: ucucbocegi
No new   80 pichotto 2170 20/10/2003, 15:45
Son İleti: ın flames