Hoşgeldiniz Ziyaretçi ( Üye Girişi | Üye Olmak İçin Tıklayın )
![]() ![]() |
10/11/2006, 5:17
|
|
![]() TR-ance.com Kurucu Administrator Katılım : 21/07/2003 Üye no : 2 |
QUOTE biz eskiden çok punktuk sokaklarda yatardık hep baktık bu işler boş haydin tr-anceye koş QUOTE sitenizde kafkas müziği olduğunu okudum ve dinlemek istetim hemde sayfa hemde fazla djler hakkında bilgim yok en azından biraz bişeyler öğreniriz QUOTE arkadasin infoda gordum.koptum mna koim.daha once nasil ogrenmedim... QUOTE en başta glip ve empe3 indirmek istiom. müzükten anlayan elemanlarla bi şeler paylaşmak istiom. mümkünse elektıronik müzükten anlayan gız arkadaşları da burda görmek ve onların da en az bizim kadar çalıştığını görebilmek istiyorum. şimdi "waaay artize bak gızlara trip atıyo" demesinler die yazyom: müzük sadece tek taraflı bi aşk gibi değildir.... QUOTE trance musıc benim her şeyim... ama trance'a dil uzatan travestiler dadanmış bu siteye.... onlara günlerini göstermek için... QUOTE Favori DJ ve Produktörler: dj akman dj bayram , dj gamze , dj murat sinan çetin kartal tibet QUOTE TR-ance.com sitesine üyelik sebebiniz: electronic müzik kültürmü dahada geliştirmek,son haberleri ve release leri takip edebilmek,bide hırs yaptım ilk başvurum kabul olmadı galiba,üye olmak için ne gibi meziyetlere sahip olması lazım bi insanın,ağzımla kuş tutmam yetrelimi,yoksa dancevalley de 2 sattlik bi set mi çalmış olmam gerekio?? QUOTE Email adresiniz: susveopmeyedevamet@hotmail.com QUOTE TR-ance.com sitesine üyelik sebebiniz aynı muzikten hoşlanan arkadaşlar bulmask ve faliyetlar hakkında bilgi edinmek için.. Kimbilir belki çekiliş yapıp amsterdama trance energy partisine gönderirsiniz. QUOTE Meslek: termik santral sahibi QUOTE TR-ance.com sitesine üyelik sebebiniz BÜTÜN PARTİLERİN HABERİNİ VERMESİ TİESTONUN BU SİTEDE OLMASI QUOTE Yıllardır arayıpta bulamadığım burak kut un derdim var klibini burada bulmak için CODE Linkleri görebilmek için lütfen ÜYE Olunuz ( Please REGISTER to view links ).
CODE Linkleri görebilmek için lütfen ÜYE Olunuz ( Please REGISTER to view links ).
QUOTE Dinlediğiniz Elektronik Müzik Türleri mp3 çalar QUOTE Ad Vatasima Soyad Kendi Cinsiyet Bay Meslek Cizgi film karakteri Dinlediğiniz Elektronik Müzik Türleri oyun havasi Favori DJ ve Produktörler Dj Ibo,Dj Ibrahim Van Erkan, Favori Album,Single,Compilation kara basma iz olur (max graham remix) TR-ance.com sitesine nasıl ulaştınız Zembille indi TR-ance.com sitesine üyelik sebebiniz Hava su CODE Linkleri görebilmek için lütfen ÜYE Olunuz ( Please REGISTER to view links ).
CODE Linkleri görebilmek için lütfen ÜYE Olunuz ( Please REGISTER to view links ).
QUOTE TR-ance.com sitesine üyelik sebebiniz askeriye okuluna kayıt için QUOTE TR-ance.com sitesine üyelik sebebiniz web sitesi oluşturabilmek için QUOTE TR-ance.com sitesine nasıl ulaştınız vallahı girdim google ye ırak işkence felan yazdım sagolsun google de yardımcı oldun busıteyı tavsıye etı bende gırdım beyendım mutluyum şımdı teşekurler QUOTE TR-ance.com sitesine nasıl ulaştınız sarkı arıyordum guzel olanı ama bır bakım dedeım ve gırdım TR-ance.com sitesine üyelik sebebiniz bıraz daha kız arkadası edınmek QUOTE TR-ance.com sitesine nasıl ulaştınız tavsıye eden teyzemın oğlu halisu gerısını hatırlamıyorum nıckını QUOTE TR-ance.com sitesine nasıl ulaştınız bnim canım çokk sıkılıordu bnde google a canım çoook sıkılıor yazdım ve sizin siteniz çıktı bnde beğendim buna göre kayıt oldum buuu kaaaa dar TR-ance.com sitesine üyelik sebebiniz güüüüzeeeeeeeeellll. QUOTE TR-ance.com sitesine nasıl ulaştınız arama motorundan mantık soruları ararken TR-ance.com sitesine üyelik sebebiniz mantık sorularını çok beğendim QUOTE TR-ance.com sitesine üyelik sebebiniz CANIM SIKILDI ÜYE OLAYIM DEDİM YETER HERHALDE BU KADAR AÇIKLAMA QUOTE TR-ance.com sitesine üyelik sebebiniz tattoo sildirebileceğim bir yer arıyorum QUOTE TR-ance.com sitesine nasıl ulaştınız armin van buuren'ın performansı sırasında sahneye fırlayan kankamın hakkında yapılan yorumları bir arkadaşımın bize aktarması sonucu ulaştım QUOTE TR-ance.com sitesine üyelik sebebiniz hollandaya gitmek istiyorum bu yüzden bilgi almak istiyorum QUOTE Dinlediğiniz Elektronik Müzik Türleri elektro gitar Favori DJ ve Produktörler cem ceminay QUOTE TR-ance.com sitesine üyelik sebebiniz iş bulmak için QUOTE Dinlediğiniz Elektronik Müzik Türleri slow Favori DJ ve Produktörler yok Favori Album,Single,Compilation funda arar TR-ance.com sitesine nasıl ulaştınız google üzerinden arayarak ulaştım TR-ance.com sitesine üyelik sebebiniz pratik bilgiler edinmek QUOTE TR-ance.com sitesine nasıl ulaştınız dövmelerle ilgili yazıları okurken TR-ance.com sitesine üyelik sebebiniz forumlarda dikkatimi çeken yerler var oralarda konulara ekleme yapmayı istedim QUOTE TR-ance.com sitesine üyelik sebebiniz msn e girmek için... Ve ikinci parti taze taze : QUOTE TR-ance.com sitesine üyelik sebebiniz hırsızlardan şiirlerimi korumak. QUOTE TR-ance.com sitesine üyelik sebebiniz rakun katliamını dinlemek için QUOTE TR-ance.com sitesine üyelik sebebiniz video kliplere bakmak istiyorum. eğer temiz ve mpeg2 ise yayında kullanmak istiyorum QUOTE Meslek Yaban Hayatı Araştırmacısı QUOTE Soyad karspersky TR-ance.com sitesine üyelik sebebiniz technocu dostlar edinmek QUOTE TR-ance.com sitesine nasıl ulaştınız wallaa dj hasan war msn yolluyla yolladı bana bende üye olayım dedim TR-ance.com sitesine üyelik sebebiniz yeni songları takip etmek için QUOTE Dinlediğiniz Elektronik Müzik Türleri halk muzigi Favori DJ ve Produktörler selçuklu müzik Favori Album,Single,Compilation her türlü halk müziği, musa eroğlu yavuz top TR-ance.com sitesine nasıl ulaştınız arama motoru TR-ance.com sitesine üyelik sebebiniz sitedeki insanların tecrubelerinden faydalanabilmek QUOTE TR-ance.com sitesine üyelik sebebiniz üye olmadan hiç bi şi göstermionuz QUOTE TR-ance.com sitesine üyelik sebebiniz Internette ilgili forum sitelerine uye degilim,gerek duymuyorum fakat yaptigim arastirmalarim sonucu tr-ance websitesinin, seviyeli ve onemli bilgilerin paylasildigini hissederek, uye olmam gerektigini dusundum. QUOTE Meslek Ünİv€rsTy Dinlediğiniz Elektronik Müzik Türleri tR@nc€_t€chnO_h@rd tr@nc€_ Favori DJ ve Produktörler (_tİ€sTo_@rmİn v@n ßuur€n_Joh@n gİ€l€n_dj_t@rk@n_p@ul v@ dYk_dj_y@h€l_dj_߀yz@__)) Favori Album,Single,Compilation (__s@d€c€_s€vdİkl€rİM___))) TR-ance.com sitesine nasıl ulaştınız (_k€ndİmİ_k@y߀ttİğİmd€_oNu_ßuldUm_))) TR-ance.com sitesine üyelik sebebiniz ((__s€ß€ß_h€rs€y__))((_tR@nc€_mÜzİK_s€vdİğİmd€n_)) QUOTE TR-ance.com sitesine nasıl ulaştınız paul van dyk QUOTE TR-ance.com sitesine nasıl ulaştınız hakan gezer sayesinde TR-ance.com sitesine üyelik sebebiniz hepimiz karfdeşiz QUOTE TR-ance.com sitesine nasıl ulaştınız Annem Tavsiye Etti Herkez Üye Oluyormus Benimde Üye olmamı istedi. TR-ance.com sitesine üyelik sebebiniz Annem QUOTE TR-ance.com sitesine nasıl ulaştınız type www.google.com search---> Trance QUOTE TR-ance.com sitesine nasıl ulaştınız googledan trans müzik ararken TR-ance.com sitesine üyelik sebebiniz trans müziğin ne olduğunu öğrenmek istiyorum QUOTE Meslek emekli öğretmen Dinlediğiniz Elektronik Müzik Türleri fantazi Favori DJ ve Produktörler xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Favori Album,Single,Compilation intizar TR-ance.com sitesine nasıl ulaştınız FenerLee TR-ance.com sitesine üyelik sebebiniz tanımak için:)) QUOTE TR-ance.com sitesine üyelik sebebiniz sevdiğim müzik türünün seviyeli bi forum u gibi duruyor.sanırım burda kuş serisi arabalarında 666-alarma çalan insanlar yok QUOTE Meslek bayan kuafor Dinlediğiniz Elektronik Müzik Türleri tarnce Favori DJ ve Produktörler sensation_black Favori Album,Single,Compilation DjTiesto In Concert 2004 TR-ance.com sitesine nasıl ulaştınız google den ulastim TR-ance.com sitesine üyelik sebebiniz dj olmak istiyorum QUOTE Dinlediğiniz Elektronik Müzik Türleri dj Favori DJ ve Produktörler numark technic Favori Album,Single,Compilation techno hip-hop QUOTE TR-ance.com sitesine üyelik sebebiniz patlama QUOTE Meslek ERKEK KUAFÖRÜ Dinlediğiniz Elektronik Müzik Türleri MP3 Favori DJ ve Produktörler DJ AKMAN Favori Album,Single,Compilation KENAN DOĞULU ÇAKKIDI TR-ance.com sitesine nasıl ulaştınız MUSTAFA TR-ance.com sitesine üyelik sebebiniz SEVİYORUM QUOTE TR-ance.com sitesine üyelik sebebiniz ben dj olmak itiyom ögrenmek için bilgi almak için geldim tabi kabul ederseniz QUOTE Dinlediğiniz Elektronik Müzik Türleri saz bağlama Favori DJ ve Produktörler dj akman Favori Album,Single,Compilation gitme TR-ance.com sitesine nasıl ulaştınız google TR-ance.com sitesine üyelik sebebiniz damar parça siviyorum QUOTE TR-ance.com sitesine üyelik sebebiniz Tekno müsigi sevdigimden ve tekno bi diskotekte barmenlik yaptigimdan dolayi siteye üye olmak dileyindeyim. QUOTE Meslek bilgisayar Dinlediğiniz Elektronik Müzik Türleri dj julia Favori DJ ve Produktörler dj osman dj kurdo Favori Album,Single,Compilation 50 cent TR-ance.com sitesine nasıl ulaştınız googleden buldum TR-ance.com sitesine üyelik sebebiniz ben böyle müziklere hastayım QUOTE TR-ance.com sitesine üyelik sebebiniz trance müzik ruhun gıdası kimyasalın en yakın arkadaşı QUOTE Meslek Sosyolog Dinlediğiniz Elektronik Müzik Türleri pek yok Favori DJ ve Produktörler Osman Kaytazoğlu Favori Album,Single,Compilation Selen Gülün TR-ance.com sitesine nasıl ulaştınız İnternetten TR-ance.com sitesine üyelik sebebiniz Atv haber müziğini bulmak istiyorum QUOTE Dinlediğiniz Elektronik Müzik Türleri ud,kanun,cümbüş Favori DJ ve Produktörler DJ ONUR, DJ FERİT Favori Album,Single,Compilation TOKİO DRİFT TR-ance.com sitesine nasıl ulaştınız ARMA SONUCU TR-ance.com sitesine üyelik sebebiniz YARIŞMAYA KATILMAK QUOTE Dinlediğiniz Elektronik Müzik Türleri dj Favori Album,Single,Compilation kulağa hoş gelen fazla bağırmayan müzik tarzı TR-ance.com sitesine üyelik sebebiniz bilmediğim şarkıların isimlerini bulabilmem QUOTE TR-ance.com sitesine üyelik sebebiniz pekinese cinsi erkek köpeğime eş arıyorum. QUOTE Meslek otoparkcı Dinlediğiniz Elektronik Müzik Türleri hepsi Favori DJ ve Produktörler tiesto carl cox p.v.d Favori Album,Single,Compilation adagio for strings, timeless ,bass control, sixty nine ways baba saymakla bitmez TR-ance.com sitesine nasıl ulaştınız denk geldi TR-ance.com sitesine üyelik sebebiniz trance muzige hastayım aradıım parcaları belkı burda bulabilirim QUOTE Meslek helvacı Dinlediğiniz Elektronik Müzik Türleri türkhalk Favori DJ ve Produktörler ünal Favori Album,Single,Compilation yasin TR-ance.com sitesine nasıl ulaştınız google TR-ance.com sitesine üyelik sebebiniz düşünce QUOTE Meslek Ateş Dansı
Dinlediğiniz Elektronik Müzik Türleri Underground |
10/11/2006, 5:23
|
|
![]() TR-ancer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Katılım : 16/03/2006 Üye no : 6163 |
hangisine kopçaamı şaşırdımm |
10/11/2006, 5:25
|
|
![]() Üye ![]() ![]() Katılım : 7/11/2006 Üye no : 9447 |
ahahahahh bu cok ıyı yaa
Ad Vatasima Soyad Kendi Cinsiyet Bay Meslek Cizgi film karakteri Dinlediğiniz Elektronik Müzik Türleri oyun havasi Favori DJ ve Produktörler Dj Ibo,Dj Ibrahim Van Erkan, Favori Album,Single,Compilation kara basma iz olur (max graham remix) TR-ance.com sitesine nasıl ulaştınız Zembille indi TR-ance.com sitesine üyelik sebebiniz Hava su |
10/11/2006, 5:43
|
|
![]() "Le Roi Est Mort, Vive Le Roi!" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Katılım : 11/04/2004 Üye no : 1138 |
Yıllardır arayıpta bulamadığım burak kut un derdim var klibini burada bulmak için |
10/11/2006, 5:47
|
|
![]() TR-ancer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Katılım : 16/03/2006 Üye no : 6163 |
eheuehu bunu ankete dönüştürelim bence kazanana da...
eheuheu bulruuz kazanana bişi yafuu bu arada ben neler yazmıştım kim bilir; hatırlmaıom kii |
10/11/2006, 5:49
|
|
![]() Aktif Üye ![]() ![]() ![]() Katılım : 29/08/2003 Üye no : 274 |
Demekki bir yerlere üye olurken sallamamak gerekiyor bilgileri. Dönüp dolaşıp bulabiliyormuş
|
10/11/2006, 6:07
|
|
![]() Till The Sky Falls Down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Katılım : 6/03/2006 Üye no : 6052 |
Cok Saqlam ya Yarildim
|
10/11/2006, 6:28
|
|
![]() Heartstrings ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Katılım : 20/08/2005 Üye no : 3838 |
"Dinlediğiniz Elektronik Müzik Türleri elektro gitar"
Abi yarıldım.Ben bu olayı yaşayan birisiyim hemde.Erzurumlu dadash bana sordu ne tarz müzik dinliyosun ? electronic dedim.;O da : Eletro Gitar mi heey ? dedi.... |
10/11/2006, 7:20
|
|
![]() TR-ancer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Katılım : 14/01/2006 Üye no : 5395 |
bu kadar olur ya yarıldım burda gülmekten.
|
10/11/2006, 8:09
|
|
![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() ![]() ![]() Katılım : 20/04/2005 Üye no : 2997 |
''Favori DJ ve Produktörler: dj akman dj bayram , dj gamze , dj murat sinan çetin kartal tibet''
Kartal Tibet ne yau |
![]() ![]() |
| Basit Görünüm | Tarih: 21/11/2008, 23:40 |